MALATYA / DARENDE - Darende Ayşe Ilıcak Anaokulu

Minik Kelebekler sınıfımız,Sinema günü yaptı.

Ara

Parlayan Yıldızlar sınıfımız C vitamini şenliği yaptı.

Minik Kelebekler Sınıfımız, ''1 Yaş Büyüdüm partisi yaptı.''

Neşeli Bulutlar Sınıfımız, '' 1 Yaş büyüdüm Partisi yaptı. ''

Ara

Uğur Böcekleri sınıfımız, İskelet sistemi ve iç organlarımızın görevlerini öğrendi. Ayrıca yapmış oldukları iskelet maketiyle resim çekerek çok eğlendiler.

Öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrenmeye devam ediyor.

Ara

Kış Çayı etkinliği yaparak bitkileri tanıdık,isimlerini ve vücudumuza yararlarını öğrendik. Annelerimize kış çayı hazırladık.

Ara

12-18 Aralık Tutum,Yatırım ve Türk malları haftası kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinliğe Sayın Kaymakamımız Ökkeş Safa TÜRKOĞLU ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Fevzi İNCE katıldı. Sayın Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı gerçekleştirildi.